ИндексПорталътВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход

Share | 

Зазоряване

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Розабел Хелтън
Admin

Брой мнения: 26
Дата на раждане: 21.12.1992
Дата на регистриране: 09.12.2010
Години: 19

ПисанеЗаглавие: Зазоряване   Пет Дек 10, 2010 1:42 pm

Всичко за предстоящия филм
Върнете се в началото Go down
saberhagen2
Модератор
Модератор

Брой мнения: 24
Дата на раждане: 20.03.1997
Дата на регистриране: 15.12.2010
Години: 14

ПисанеЗаглавие: Re: Зазоряване   Чет Дек 16, 2010 8:28 pm

Четвъртият филм от вампирската сага "Здрач" - "Зазоряване" - ще бъде разделен на две части. Първата от тях трябва да излезе на екран на 18 ноември 2011 г., предаде Ройтерс, позовавайки се на дистрибуторите "Съмит ентъртейнмънт".

Новината, оповестена преди излизането на екран на 30 юни на третия филм, "Затъмнение", не е изненадваща, тъй като едноименният роман на Стефани Майър е твърде обемен и сложен, за да бъде пресъздаден в една лента.

Двете части на "Зазоряване" ще бъдат заснети една след друга, като снимките ще започнат през есента. Все още няма определена дата за излизането на екран на втората част. Сценарият е поверен на Мелиса Розенбърг. Филмите ще бъдат режисирани от Бил Кондън. Зрителите отново ще видят в главните роли любимците си Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лотнър.
Розабел Хелтън
Admin

ПисанеЗаглавие: Re: Зазоряване   Съб Дек 18, 2010 3:32 pm

Повечето вероятно вече знаете, кои са новите попълнения към каста на Зазоряване... Но нека си припомним:

Foy Mackenzie - Ренесме

Rami Malek - Бенджамин:

Guri Weinberg - Стефан:

Drew Roy - Науел:

Maggie Grace - Ирина Денали

MyAnna Buring : Таня Денали

Casey LaBow - Кейт Денали

Mia Maestro : Кармен Денали

Christian Camargo : Елезар Денали

THE AMAZON COVEN

• Senna – Tracey Heggins
  • Zafrina – Judi Shekoni

THE EGYPTIAN COVEN

• Amun – Omar Metwally
  • Kebi – Andrea Gabriel
  • Benjamin – Rami Malek
  • Tia – Angela Sarafyan

THE IRISH COVEN

• Maggie – Marlane Barnes
  • Siobhan – Lisa Howard
  • Liam – Patrick Brennan

THE ROMANIAN COVEN

• Vladimir – Noel Fisher
  • Stefan – Guri Weinberg

THE AMERICAN NOMADS

• Garrett – Lee Pace
  • Mary – Toni Trucks
  • Randall – Bill Tangradi
  • Peter – Erik Odom
  • Charlotte – Valorie Curry

THE EUROPEAN NOMADS

• Alistair – Joe Anderson

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 неща, които не знаем за Зазоряване

1)
Студиото плаща. Триото ще се наслади на по-високи хонорари, като говорим за $25 милиона за всеки за финалните два филма.

2) Тайната е наяве. Всички знаем вече, че Кристен и Роб са заедно и в реалния живот.
3)Сценарият е страхотен. Питър Фасинели или познат ни като Карлайл Кълън туитна наското ентусиазма си, породен от сценария, казвайки: „Трябва дави кажа…СТРАХОТЕН Е! Много съм развълнуван.“
4)Сцената с раждането, ще бъде „напрегната.“ Сценаристката Мелиса Розенбърг, каза че Бела ще роди Ренесме, по същия ужасяващ начин, както в книгата.
5) Вампирската армия е готова за бой. Ще има много нови герои, които ще се присъединят към Бела и Едуард срешу Волтури.
6) Има нова лоша жена във Форкс. Маги Грейс от сериала „Lost“ ще изиграе Ирина, която издава на Волтури, че Бела и Едуард си имат дете.
7)Няма да е 3D. Съжаляваме заздрачени, но готините вълци и телата им, няма да ги видим в 3D, както за щастие няма да видим и кървавата сцена с раждането!
8 ) Ще има секс. Не се знае колко изчистено ще бъде, но Джаксън издаде, че няма търпение да види как Едуард и Бела консумират брака си. И не само той няма търпение!
9) Ашли Грийн ще бъде закрилник. Ще видим Ашли подготвена и то благодарение на това, че тя също не спира да ходи на фитнес!
10) Бил Кондън ще режисира Зазоряване. Това е човека, на който Робстен ще изказват благодарност на следващите MTV награди!
Source

Сценаристката на „Breaking Dawn“ – разширява историята на „Twilight’s“

Феновете на „Здрач“-ните филми, ще имат малка добавена история, в която да потънат зъбите им.
Предишните филм по вампирската сага Стефани Майер са прекалено близки до книгите, но с последната „Breaking Dawn“, която е разделена в два игрални филма, сценаристката Мелиса Розенбърг споделя, че се ползва с малко повече свобода на действие, за да добави някои моменти от себе си. „Наистина го направи, защото ние трябваше да попълним историята, защото правим следващите два филма“, казва Розенберг. „Така че има място за игра и разширяване на някои от характерите, които въвежда Стефани. Това беше много забавно. „ „Това е много по-пораснал филм – Това е една възрастна история“, каза авторът на сценария. „Залозите са още по-високи, тъй като това вече не е история за тийнейджъри. Това е историята на възрастните, така че ние говорим за брак и деца и семейство – и те са доста пораснали неща, но секси „.
Розенберг казва, че връхната точка на историята, е да видим как героинята на Кристен Стюарт, Белла, става вампир най-сетне.“ Кристен ще направи трансформацията и ще бъде толкова вълнуващо да се види. [Директор] Бил [Condon] и аз говорихме за нея в развитието на този сценарий и на сцената. Това ще бъде чудесно. “
Розенберг, която написал всички на „Здрач“ филми, а преди това е писала за шоуто на „Декстър“, не е съвсем адаптирана към факта, че нейната кървава добра серия е към своя край. „Това е шокиращ опит след четири години да не се пише“ Twilight! „, каза тя.
viktoariq

Брой мнения: 3
Дата на раждане: 08.05.1991
Дата на регистриране: 10.01.2011
Години: 20
Местожителство: София

ПисанеЗаглавие: Re: Зазоряване   Пон Яну 10, 2011 1:31 am

Олеле.. до сега не съм срещнала толкова много инфо за 2-та филма :Х а къде горе-долу свършва 1-ва част?
Розабел Хелтън
Admin

ПисанеЗаглавие: Re: Зазоряване   Пон Яну 10, 2011 2:58 am

Бях чела някъде, че ще свърши след раждането... Бела ражда малката, Едуард я захапва, и края е момента в които тя отваря очи...

Също така за тези които не знаят все още, световните премиери на филмите са:

Breaking Down 1 – 18.11.2011г.
Breaking Down 2 – 16.11.2012г.

Тъжно, но факт Crying or Very sad

ПисанеЗаглавие: Re: Зазоряване   Пон Яну 10, 2011 3:41 am

Виждам че някои все пак чете постовете, така че ще пусна още малко информация относно филма Razz

Макар че не е потвърдено, навсякъде е плъзнала тази снимка... Според мен действително е от филма, понеже панталонките с които е Еди, са същите с които заснеха една от сцените на плажа Razz

Две снимки на Волтури от сета:

Тай Олъсън ще играе Фил в „Зазоряване“

Вампирски секс и спойлери:

Предупреждение: Хората със слабо сърце, и тези които искат да бъдат изненадани когато филма излезе, ДА НЕ ГО ЧЕТАТ

Spoiler:

И другият спойлер за „Зазоряване“:
Spoiler:

Две от многото заснети видео клипове, които показват Роб и Крис, при заснемането на сцени от медения месец:

Мarina da Gloria

Може би вече всички сте я видяли, но това е подаръка на Бил Кондън (директора) по случай "Деня на благодарността"

Ренесме в Зазоряване:

Е беше потвърдено, че няма да чакаме до 2012 г., за да видим
Макензи Foy на големия екран. Тя ще се появяви в първата част на
„Зазоряване“ в една сцена, като малка ретроспекция. Това ще е една
кратка сцена и дори може да не осъзнаем, че това е Макензи, но в крайна
сметка ще видим Ренесме! Освен това в Зазоряване част II, Макензи ще
играе 6 годишно момиче.

Брой мнения: 3
Дата на раждане: 08.05.1991
Дата на регистриране: 10.01.2011
Години: 20
Местожителство: София

ПисанеЗаглавие: Re: Зазоряване   Чет Яну 13, 2011 10:42 pm

Ами супер значи.. друго не мога да кажа.. на мен ми е много интересно да видя Кристен насинена Very Happy не знам защо.. просто ми е интересно.. а пак ли е с перука или на мен така ми се струва?

Зазоряване

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1